Ivan Rakitić: Ispričavam se navijačima, imamo momčad sposobnu boriti se u Ligi prvaka

Četvrtak, 09. prosinca 2021. 11:21 Napisao/la  SC
Ivan Rakitić
Ivan Rakitić

 Ivan Rakitić rekao je da je ispadanje Seville iz Lige prvaka težak udarac za klub i veliko razočaranje za igrače i navijače.

Sevilla je poražena od Red Bull Salzburga 1:0, a Rakitić je u toj utakmici oko ruke nosio kapetansku vrpcu.

- Jako boli ovaj poraz jer imamo momčad koja je sposobna boriti se i natjecati u Ligi prvaka. No, u ovom natjecanju se ne opraštaju pogreške, rekao je Rakitić, pa nastavio:

- U grupnoj fazi natjecanja događale su nam se razne stvari, a svaka iduća utakmica bila je čudnija od one prethodne. To se nije smije događati u Ligi prvaka. U ovom natjecanju naprosto moraš iskoristiti prilike i zabijati jer je to ono što na kraju čini razliku. Ispričavam se navijačima, pokušali smo do samog kraja, nismo se predavali, zaključio je Rakitić, momčad kojega će natjecanje nastaviti u Europskoj ligi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.