LIGA PRVAKA Igor Jovićević: Ancelotti je najbolji trener na svijetu! Kada čujete da jedan od najboljih kaže da smo zaslužili pobjedu, riječ je o apsolutnom ponosu!

Srijeda, 12. listopada 2022. 11:46 Napisao/la  SC

Sada imam osjećaj da smo izgubili dva boda i to je istina, frustrirajuće je kad primiš gol u zadnjim sekundama, kaže trener Šahtara

Igor Jovićević
Igor Jovićević

Šahtar ove sezone Ligu prvaka igra u posebnim uvjetima, prognani ukrajinski klub domaće utakmice igra u Varšavi.

Neodlučeni rezultat protiv Real Madrida odjeknuo je Europom, to prije što je Real Madrid izbjegnuo porazu pogotkom u 95. minuti (Rudiger):

- Prema moje mišljenju, Ancelotti je najbolji trener na svijetu. Želio bih dosegnuti njegovu razinu. Rekao mi je da smo zaslužili pobijediti. I volio bih se zadržati u tom trenutku, kada čujete da jedan od najboljih kaže da smo zaslužili pobjedu i kad vidite da mu se sviđa kako ste igrali. To je motivacija za sve igrača, za klub i sve ljude koji rade s nama. Riječ je o apsolutnom ponosu, rekao je trener Šahtara Igor Jovićević.

Hrvatski stručnjak preuzeo je momčad Šahtara na početku sezone, poziv ga je zatekao kao trenera Dnipra u koji je došao iz Dinama, gdje je ekspresno smijenjen.

- Ako si tužan jer nisi pobijedio Real Madrid, to znači da smo na dobrom putu. Projekt koji smo započeli prije tri mjeseca nije ni izgledao kao projekt, a sada se ravnopravno borimo s najboljim klubom na svijetu i to je zasluga igrača. Uživao sam u svakoj sekundi utakmice, gledajući kako se ovi dečki bore. To je ono o čemu sam pričao - u ovako teško vrijeme, oni se bore za čitav ukrajinski narod. Krenuli smo od nule i postali heroji. Ovo su za mene heroji. Sada imam osjećaj da smo izgubili dva boda i to je istina. Frustrirajuće je kad primiš gol u zadnjim sekundama. Ovo je naša najbolja igra, apsolutno najbolja u posljednja tri mjeseca otkako smo krenuli s novim projektom, kazao je Jovićević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.