Fabio Capello: City je najbolji na svijetu, ima 24 fantastična igrača!

Ponedjeljak, 08. svibnja 2023. 22:30 Napisao/la  SC

Messi je radio ono što je radio tijekom svoje karijere, bio je fantastičan nekoliko godina, ali trenutno je Mbappe bolji, kaže Capello

Fabio Capello
Fabio Capello

Fabio Capello ovako je najavio polufinalni sraz između Real Madrida i Manchester Cityja, prema općem sudu u polufinalu igraju dvije najbolje momčadi na svijetu:

- City je najbolji na svijetu, ima 24 fantastična igrača. Real Madrid ima 14 ili 15 sjajnih igrača, ali ima i Ancelottija, koji jako dobro priprema utakmice i zna kako pobjeđivati, kazao je Capello.

Nekadašnji trener Real Madrida smatra da sudbina Carla Ancelottija ovisi o tome što će napraviti u Ligi prvaka:

- Zavisi o rezultatima protiv Cityja, sigurno. U Real Madridu kad nema rezultata, padaju treneri, kaže Capello.

Talijanski stručnjak ovako je procijenio odnose u PSG-u:

- Messi je radio ono što je radio tijekom svoje karijere, bio je fantastičan nekoliko godina, ali trenutno je Mbappe bolji. Snažan je, brz, zabija golove iako nema Messijevu magiju, poručio je Capello.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.