Liga prvaka: Dinamo slavio u uzvratu u Nikoziji, Luka Menalo donio pobjedu

Utorak, 27. srpnja 2021. 19:57 Napisao/la  SC

Dinamo je bio bolja momčad i u uzvratnom susretu, Luka Menalo pokazao se Krznarovim jokerom s klupe budući da je u igru ušao u 65. minuti umjesto Oršića

Slavlje nogometaša Dinama u Nikoziji
Slavlje nogometaša Dinama u Nikoziji

Nogometaši Dinama izborili su plasman u 3. pretkolo Lige prvaka pobijedivši u Nikoziji Omoniju 1:0 u uzvratnoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Luka Menalo u 78. minuti, Mišić je lijepo izveo slobodan udarac, Menalo je njegov ubačaj pokupio glavom i pospremio u mrežu.

Menalo se tako pokazao Krznarovim jokerom s klupe, u igru je ušao u 65. minuti umjesto Mislava Oršića.

Dinamo je i u Nikoziji bio bolja momčad, Krznarovi nogometaši imali su još nekoliko lijepih prigoda za postizanje pogotka i prije nego je to učinio Luka Menalo, najbliži je bio pokušaj Oršića iz 63. minute.

Mišić ga je pronašao lijepom dugom loptom, Oršić je izašao sam pred Fabiana, ali je domaći vratar izašao pobjednikom iz tog sučeljavanja.

OMONIA: Fabiano, Lecjaks, Lang, Hubocan, Shehu, Diskerucl, Tzionis (77 Duris), Loizou (76 Papoulos), Gomez, Bautheac, Šćepović.

DINAMO: Livaković, Ristovski, Theophile (87 Perić), Lauritsen, Moubandje, Jakić, Ivanušec (87 Vasilj), Mišić (82 Franjić), Majer (82 Gojak), Oršić (65 Menalo), Petković.

Uzvratna utakmica 2. pretkola Lige prvaka: Omonia – Dinamo 0:1 (0:2) (Menalo 78)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.