DINAMO - MANCHESTER CITY Treba imati hrabrosti napasti momčad koja u prosjeku postiže 2,7 pogodaka po utakmici u Premierligi

Srijeda, 11. prosinca 2019. 11:15 Napisao/la  SC

Iako ove sezone ne igra u prvenstvu kao obično, Manchester City je najefikasnija momčad Premierlige, koja je u 16 kola postignula (44) četiri pogotka više od Liverpoola

DINAMO - MANCHESTER CITY Treba imati hrabrosti napasti momčad koja u prosjeku postiže 2,7 pogodaka po utakmici u Premierligi

 

Dinamo večeras (18.55) igra odlučujuću utakmicu u skupini Lige prvaka.

Jedno je izvjesno, aktualni hrvatski prvak mora pobijediti aktualnog engleskog prvaka da bi osigurao proljeće u Europi.

U drugim varijantama sudbinu Dinama odredit će rezultat utakmice između Šahtara i Atalante.

Dinamo na kraju može igrati u šesnaestini finala Lige prvaka, može igrati Europsku ligu, a može još jednu europsku sezonu završiti u prosincu.

Imperativ pobjede uoči utakmice protiv najskuplje momčadi na svijetu doima se neostvarivim, ali nogomet je začudna igra zbog toga što slabijim momčadima nikada ne uskraćuje šansu za uspjeh.

Da bi Dinamo večeraš pobijedio Manchester City, puno se toga mora poklopiti.

Preduvjet uspjeha je fizička komponenta, treba znati da Dinamo igra protiv prvaka tjelesno najmoćnije lige na svijetu.

Prema najavama iz Maksimira, Nenad Bjelica mogao bi igrati u postavi s četiri braniča u zadnjoj liniji: Livaković, Stojanović, Dilaver, Ademi, Moubandje, Moro, Gojak, Olmo, Kadzior, Oršić, Petković.

To znači da se Bjelica ne misli na početku utakmice braniti i onda tijekom utakmice promjenom načina igre napasti kao što je radio u prošlim utakmicama.

Pep Gurdiola mogao bi igrati u sljedećem sastavu: Bravo, Cancelo, Garcia, Otamendi, Mendy, Foden, Rodri, Gundogan, Mahrez, Silva, Gabriel Jesus.

Iako to nije trenutačno najbolji sastav engleskog prvaka, treba znati da Pep Guardiola vodi najefikasniju momčad Premierlige.

Iako ove sezone ne igra u prvenstvu kao obično, Manchester City je najefikasnija momčad Premierlige, koja je u 16 kola postignula (44) četiri pogotka više od Liverpoola.

Treba imati hrabrosti napasti momčad koja u prosjeku postiže 2,7 pogodaka po utakmici u Premierligi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.