Da Alf-Inge nije izbačen sa stadiona, nitko u Madridu ne bi primijetio ni jednog Haalanda

Srijeda, 10. svibnja 2023. 09:51 Napisao/la  SC

Društvenim mrežama kruži video zapis nedoličnog ponašanja  Alf-Ingea Haalanda u loži stadiona u Madridu

Da Alf-Inge nije izbačen sa stadiona, nitko u Madridu ne bi primijetio ni jednog Haalanda

Real Madrid i Manchester City odigrali su neodlučeno (1:1) prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka odigrane u Madridu.

Utakmicu je obilježila vrhunska igra Real Madrida u obrani, prema općem sudu Manchester City je momčad s najvećim napadačkim potencijalom na svijetu otkada je došao Erling Haaland.

Napadač Manchester Cityja nije uputio ni jedan udarac u okvir vratiju, na Santiago Bernabeu nitko ne bi primijetio ni jednog Haalanda da nije bilo Alf-Ingea.

Otac Erlinga Haalanda ispao je jedini gubitnik na utakmici, kada ga je osiguranje izvelo sa stadiona zbog nedoličnog ponašanja.

Nekadašnji igrač Manchester Cityja očito se nije dobro osjećao u loži madridskog stadiona, vjerojatno je nasjeo provokacijama s tribina i neprimjerenim reakcijama postao glavna vijest nakon utakmice.

Društvenim mrežama kruži video zapis Haalandova ponašanja prije nego što su ga izveli sa stadiona, incident se dogodio na početku drugoga poluvremena, izvjesno je i alkohol učinio svoje.

Pogledajte kako je to izgledalo:

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.