×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Berlusconi: Zlatan Ibrahimović zaslužuje zlatnu loptu, Milan Ligu prvaka!

Utorak, 06. ožujka 2012. 08:40 Napisao/la 

Vlasnik Milana, Silvio Berlusconi, tvrdi kako napadač "rossonera" zaslužuje osvojiti Zlatnu loptu.

Bivši talijanski premijer i vlasnik Milana, Silvio Berlusconi, opet je "sav u nogometu". Nakon što je "otklizao" s političke pozornice, vratio se svojoj najdražoj igrački. "Rossoneri" su, uostalom, njegov projekt, koji ga je gurnuo u medijsku i društvenu orbitu. Milan večeras u Londonu igra uzvratni susret osmine finala Lige prvaka, protiv Arsenala, a nakon prve utakmice koju su njegovi puleni dobili s 4:0, Berlusconi mašta o velikim stvarima. U razgovoru za Gazzetttu dello Sport emitirao je isključivo optimizam...

- Naravno da vjerujem u prolazak protiv Arsenala. I ne samo to, uvjeren sam da ovaj Milan može postati prvak Europe!, zagrmio je Berlusconi. Milanu na "euro-kantu" čeka već pet godina, posljednji puta su najbolji na Starom kontinentu bili 2007. godine, kada su u atenskom finalu svladali Liverpool 2:1, nakon što su ih dvije sezone ranije "Redsi" šokirali, vrativši se sa 0:3 na 3:3 i uzevši naslov najboljeg nakon jedanesteraca...

- Želimo biti jači od svega, nesreće, ozljeda, problema, zavisti, podmetanja, nepravde... Nažalost, prate nas brojne nesreće, imamo čak 14 ozlijeđenih igrača, ali opet smo pravi.

Berlusconi će posebno istaknuti jedno ime...

- Zlatan Ibrahimović se toliko "dignuo" da sam ja, jednostavno, oduševljen. Da, ovakav kakav je trenutno, apsolutno zaslužuje Zlatnu loptu.

A što je s "njegovim" Patom (Berlusconijeva kćerka Barbara je u vezi s njim), koji na sebe navlači sve više sumnji?

-Pato je veliki igrač, ali nažalost, uništavaju ga brojne ozljede. Ipak, vjerujem u njega. Tevez ili Van Persie na ljeto? Ne znam, vidjet ćemo...

Talijanski novinari "potegnuli" su i priču "Cristiano Ronaldo u Milanu"...

- Njemu nikad ne bih mogao reći ne. Ali, po nekakvoj razumnoj cijeni, s obzirom na ekonomsku krizu koja trese Italiju i Europu.

Za kraj, ponešto o "ljubavi s Juventusom"...

- Mi ćemo uvijek imati srdačne odnose, ali na travnjaku sve mora biti pošteno. Nepriznati pogodak protiv Juvea na San Siru mogao bi nas koštati naslova prvaka, stoga sam uvjeren kako je vrijeme da se uvede tehnologija u nogomet, zaključio je Berlusconi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.