Liga prvaka: Bavarska slavi moćni Bayern, Messi smatra da nije sve gotovo

Srijeda, 24. travnja 2013. 10:29 Napisao/la  SC

-  Bili su jači od nas, puno jači. Nisam igrao dobro, ali ozljeda me nije mučila. Bit će teško u uzvratu, ali pokušat ćemo.  Moramo ustati, zaključiti prvenstvo i regrupirati se,  objašnjava Lionel Messi

Bavarska je očekivano euforično proslavila veliku 4:0 pobjedu Bayerna nad Barcelonom u prvom polufinalu Lige prvaka.  Njemački mediji veličaju igru Bayerna koji je u prvih 90 minuta polufinala praktički zakaparirao svojemjesto u velikom finalu na Wembleyu.

- Mislim da cijele sezone igramo izvanredan nogomet. Nakon dvije godine bez trofeja, glad za uspjehom je golema. Trka i borbenost su u večerašnjoj utakmici bili za plus pet, objasnio je trener Bayerna Jupp Heynckes.

Sličnog je razmišljanja i vodstvo novog njemačkog prvaka koji juri prema tri trofeja ove sezone.

- Momčad je odigrala fantastično. Ovakvu večer nisam nikad doživio i još dugo neću. Pobijediti s 4:0 protiv najbolje momčadi na svijetu, to je poput sna, objašnjava izvršni predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

U redovima Katalonaca dijametralno suprotno raspoloženje. Velika momčad na Allianz Areni je doživjela težak udarac koji bi mogao označiti kraj jedne ere. Lionel Messi, koji je dva sata prije utakmice dobio dozvolu liječnika (i injekcije) da nastupi unatoč ozljedi, nakon utakmice je rekao:

- Bili su jači od nas, puno jači. Nisam igrao dobro, ali ozljeda me nije mučila. Bit će teško u uzvratu, ali pokušat ćemo. Moramo ustati, zaključiti prvenstvo i regrupirati se. Ako ne uspijemo proći dalje, imamo cilj sljedeće sezone, objasnio je Argentinac.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.