LIGA PRVAKA

Barcelona uložila žalbu suđenje Wolfganga Starka

Petak, 05. travnja 2013. 09:45 Napisao/la  SC

Španjolci su se žalili jer Stark nije zaustavio igru nakon što su se Mascherano i Alba sudarili

Barcelona je uložila službenu žalbu UEFA-i zbog suđenja Wolfganga Starka u prvoj utakmici četvrtfinala protiv PSG-a. Španjolci se nisu žalili na Ibrahimovićev pogodak iz zaleđa, već na činjenicu da njemački sudac nije zaustavio igru nakon što su se Javier Mascherano i Jordi Alba sudarili i završili na travnjaku.

- Barcelona je poslala žalbu UEFA-i zbog objektivnog propusta kada je očito da sudac nije primjenio pravila igre. Kada se dvojica igrača iz iste ekipe sudare i padnu na travnjak, sudac mora zaustaviti utakmicu, što se nije dogodilo. Iako nije prekinuo utakmicu, igračima je poručio da moraju napustiti travnjak, rekao je Toni Freixa, glasnogovornik Barcelone.

- Ovo je za nas velika pogreška i smatramo da UEFA-i treb ukazati na te propuste, ustvrdio Freixa.

Barcelona nije previše pogođena zbog sudačkih pogrešaka, iako smatra da se sve situacije treba analizirati s obzirom na važnost natjecanja.

- Svjesni smo da suci mogu pogriješiti i ne smatramo da smo u tom segmentu loše tretirani. Ono što nas iznenađuje jest da sudac na ovoj razini ne zna pravila, zaključio je Toni Freixa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.