BARCELONA POPUT MALAGE

Sudačka urota protiv španjolskih klubova

Srijeda, 24. travnja 2013. 00:14 Napisao/la  SC

Teško je objasniti zašto sudac nije dosudio prekršaj Mullera nad Albom nakon kojega je Robben postigao pogodak

Bayernovoj pobjedi nad Barcelonom u igračkom smislu nema zamjerke, bavarska momčad bila je bolja, brža i jača. Međutim, konačni rezultat  ipak je posljedica demonstracije silovanja osnovnih nogometnih  pravila sudačke petorke, koja je dosudila dva sporna pogotka.

 

Iako se Španjolci žale da je Dante asistirao za prvi pogodak nakon prekršaja u skoku nad Alvesom, ta se sudačka odluka može smatrati ispravnom za razliku od procjene Gomezove pozicije u trenutku kada je postigao drugi pogodak. Naime, prema španjolskim analizama Gomez je Mullerovu loptu primio u zaleđu.

 

Ako su prethodne dvije situacije zbog brzine mogle zbuniti suce, teško je objasniti zašto sudac nije dosudio prekršaj Mullera nad Albom nakon kojega je Robben mirno poentirao za 3:0.

 

Borussia Dortmund se u polufinale plasirala nakon sramotnih sudačkih odluka u utakmici protiv Malage. Prema svemu sudeći, suci su promovirali  pobjednika i drugog španjolsko-njemačkog susreta.

 

Treći je na rasporedu u srijedu, kada igraju Borussia Dortmund – Real Madrid.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.