Barcelona - Milan: Stadion Camp Nou poručuje cijelom svijetu: Mi smo momčad!

Utorak, 12. ožujka 2013. 17:46 Napisao/la  SC

Dekoracija stadiona Camp Nou razrađena je u detalje, uz točno definiran spektar katalunjskih boja cijeli svijet moći će pročitati znakovitu poruku: Som un equip! U prijevodu: Mi smo momčad!

Utakmica između Barcelone i Milana po mnogo čemu je utakmice sezone za katalunjsku momčad. Budući da je Barcelona osvojila novu titulu španjolskog prvaka lakše nego što se očekivalo, u natjecateljskom smislu jedini preostali cilj je Liga prvaka.

Osim natjecateljskog naboja uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka svojevrsna je prekretnica u sezoni. Nakon niza slabijih rezultata i nekoliko uzastopnih poraza od Real Madrida, Barclone je relativno uvjerljivo poražena (0:2) i u Milanu. Slabiji rezultati posljedica su slabije forme momčadi, koja u utakmici protiv Milana mora pokazati zašto je smatraju najboljom na svijetu. U protivnom sezona je završena.

Ništa nije prepušteno slučaju. Dekoracija stadiona Camp Nou razrađena je u detalje, uz točno definiran spektar boja koja simboliziraju Katalunju na središnjem dijelu stadiona cijeli svijet moći će pročitati znakovitu poruku: Som un equip!

U prijevodu: Mi smo momčad! Jesu li?

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.