Atletico ogorčen: Barcelona uvjerljivo vodi na listi klubova s najviše isključenih protivničkih igrača

Srijeda, 06. travnja 2016. 14:18 Napisao/la  SC

Čak 30 igrača koji su igrali protiv katalunjskog kluba morali su ranije otići u svlačionicu


Ishod utakmice Lige prvaka između Barcelone i Atletica (2:1) umnogome je odredilo isklučenje Fernanda Torresa u 35. minuti.

Torres je postigao pogodak za Atletico i onda u šest minuta dobio dva žuta kartona. Atletico je u prvih pola sata djelovao jako dobro, bolje od Barcelone. Nakon Torresova isključenja vrijeme je počelo raditi za igrače Barcelone.

Diego Simeone i isključeni Torres prednjačili su u ogorčenim izjavama nakon utakmice, napadač Atletica kaže da su očekivali crveni karton. Simeone godinama tvrdi da je Barcelona favorizirana i da je teško igrati protiv sudaca.

Statistika daje za pravo treneru Altetica. Barcelona uvjerljivo vodi na listi klubova s najviše isključenih protivničkih igrača, čak 30 igrača koji su igrali protiv katalunjskog kluba morali su ranije otići u svlačionicu.

Drugi na listi je Bayern s 20 kartona, a slijedi Arsenal s 18, Real i PSV sa 16...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.