Antonio Conte: U povijesnom smislu Milan i Tottenham su na potpuno različitim razinama

Četvrtak, 09. ožujka 2023. 09:53 Napisao/la  SC
Antonio Conte: U povijesnom smislu Milan i Tottenham su na potpuno različitim razinama

Milan je elimnirao Totttenham nakon što je uzvratna utakmica u Londonu završila bez golova.

Antonio Conte doživio je novi neuspjeh u Ligi prvaka, samo jednom (2013) je igrao četvrtfinale na klupi Juventusa.

- Nismo ovdje da razgovaramo o trenerime nego o momčadima. Uvijek moramo razgovarati o klubu i poslu koji rade svi zajedno, trener i igrači. Ovo mi je pitanje izmamilo osmijeh, iskreno, kazao je Conte nakon što su ga novinari podsjetili na neuspjehe u Ligi prvaka.

- Ovo je momčad koja sigurno mora puno raditi da bi postala konkurentna na visokoj razini. Prema mom mišljenju, dug je put do toga. Ovdje sam 14 mjeseci, ne zaboravimo da smo prošle sezone ispali u grupnoj fazi Konferencijske lige. Dakle, ovo je svakako korak naprijed, igrali smo protiv talijanskog prvaka, a Tottenham nije osvojio ništa jako dugo. U povijesnom smislu ova dva kluba su na potpuno različitim razinama. Milan je prošle sezone osvojio naslov Serie A, a mi smo se čudom probili s devetog na četvrto mjesto. Morate proći kroz proces, ne možete ići prečacima. Ako ljudi misle da je 13-14 mjeseci dovoljno da postanu konkurentni, onda su potpuno u krivu, kazao je Conte.

Engleski mediji nakon utakmice opet su aktualizirali spekulacije da će Conte na kraju sezone otići iz kluba u kojemu očito ne može osvajati trofeje.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.