Antonio Conte: Tudor je moj prijatelj, drago mi je da ga vidim na klupi velikog kluba!

Utorak, 06. rujna 2022. 18:31 Napisao/la  SC

Nakon šest kola na ljestvici vode PSG i Marseille sa po 16 bodova, Tudor u srijedu vodi prvu utakmicu Lige prvaka

Antonio Conte: Tudor je moj prijatelj, drago mi je da ga vidim na klupi velikog  kluba!

Antonio Conte u srijedu igra protiv svoga prijatelja Igora Tudora, Tottenham u prvoj utakmici Lige prvaka igra protiv Marseillea:

- Igor je prijatelj, igrali smo zajedno u Juveu mnogo godina. On je stvarno dobar momak i stvarno sam sretan što ga vidim na klupi velikog europskog kluba. Igor radi stvarno dobar posao, voli puno raditi i njegova momčad ima vrlo jasnu ideju i želim mu sve najbolje za njega i Marseille osim u ove dvije utakmice protiv nas, kazao je Conte.

Menadžer Tottenhama osjetio je potrebu na početku sezone naglasiti sljedeće:

- Iskreno rečeno, nevjerojatno je vidjeti ovaj raspored Tottenhama. To je ludo! Igrali smo tri utakmice u šest dana protiv Nottingham Foresta, West Hama i Fulhama, sada igramo nakon četiri dana i onda igramo tri važne utakmice protiv Marseillea, Cityja u gostima, Sportinga u gostima u šest dana. Ovo je prvi put u mojoj karijeri da vidim ovakav raspored, naglasio je Conte.

Igor Tudor preuzeo je momčad Marseillea na početku sezone, vrlo sumnjičavi francuski mediji tjednima su propitivali odluku kluba da momčad francuskog doprvaka prepusti hrvatskom stručnjaku.

Tijekom priprema Tudor se sukobio s nekoliko važnih igrača, što su mediji koristili kao argument protiv hrvatskog trenera, a onda je počela sezona koja je navijestila velike stvari.

Nakon šest kola na ljestvici vode PSG i Marseille sa po 16 bodova, Tudor u srijedu vodi prvu utakmicu Lige prvaka protiv prijatelja na klupi Tottenhama.

S obzirom na njihove karaktere, utakmca sigurno neće biti prijateljska.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.