ANTE ČAČIĆ PORUČUJE

Ovo je naše najbolje izdanje u Ligi prvaka

Srijeda, 21. studenog 2012. 23:53 Napisao/la  SC

Do drugog gola odigrali smo jako dobro, štoviše, mislim da smo imali prilika da postignemo pogodak, kaže Čačić

Ante Čačić svaki put nakon utakmica Lige prvaka ponavlja isto: rastemo iz utakmice u utakmicu. Ni ovog puta nije izbjegao stereotipu, ali je za razliku od ranijih utakmica njegova poštapalica imala nekakvo uporište u igri Dinama u prvom dijelu:

- Nakon poraza 0:3 teško je reći nešto suvislo, ali se ne mogu oteti dojmu da je ovo bilo najbolje izdanje Dinama u Ligi prvaka do sada. Do drugog gola odigrali smo jako dobro, štoviše, mislim da smo imali prilika da postignemo pogodak. Sigurno da je Porto bolja momčad koja je na kraju to i dokazala, iskoristili su sve naše slabosti. Mene veseli da smo dobar dio utakmice izgledali kao momčad, da smo dobro igrali u obrani, da smo dobro stajali, da smo izlazili s dovoljnim brojem igrača i da smo bili opasni. Nedostajao je taj gol! Da smo postignuli pogodak situacija bi se na terenu vjerojatno drugačije odvijala, rekao je Čačić.

Čačić je prvi put u Ligi prvaka imao priliku nabrajati propuštene prilike.

- Sammirov udarac je bila prva prilika, malo je nedostajalo. Imao je Beqiraj dvije prilike, nismo iskoristili prilike i onda se dogodilo što se dogodilo. Mene veseli da rastemo iz utakmice u utakmicu, nadam se da će u zadnjoj utakmici u Zagrebu popraviti kompletan dojam, da ćemo se u utakmici protiv Dinama Kijev od Lige prvaka rastati s dobrim rezultatom, kaže Čačić.

Zamjena Sammir – Puljić zahtjeva dodatno pojašnjenje:

- Sammir je imao problema s tetivom, pa je u ritmu iako je po meni odigrao jaku dobru utakmicu. Nije u tonusu da može izdržati devedeset minuta. Uveo sam Puljića, zaigrali smo s trojicom stopera i dvojicom napadačem, zaključuje Čačić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.