Andrea Pirlo: Poslali smo poruku ostatku Europe, želimo u finale Lige prvaka!

Srijeda, 06. svibnja 2015. 00:06 Napisao/la  SC

Mogli smo pobijediti 3:1, ali i ovo je dobro i vjerujem da ćemo u Madridu odigrati vrhunsku utakmicu te da ćemo proći u finale, kaže Allegri


Trener Juventusa Massimiliano Allegri ima razloga za zadovoljstvo nakon pobjede 2:1 protiv Real Madrida:

- Odigrali smo sjajnu utakmicu. Pokazali smo jednu zrelost, momci su zaslužili ovu pobjedu. Dobro, mogli smo neke stvari bolje odraditi u drugom poluvremenu, ali sve u svemu zadovoljan sam i ponosan na sve igrače. Žao mi je jer smatram da smo mogli zabiti još jedan gol. Mogli smo pobijediti 3:1, ali i ovo je dobro i vjerujem da ćemo u Madridu odigrati vrhunsku utakmicu te da ćemo proći u finale, kaže Allegri.

Carlo Ancelotti mora pronaći odgovor na pitanje, gdje je nestala njegova momčad nakon što je Tevez u 58. minuti postigao drugi pogodak za Juventus:

- Htjeli smo kontrolirati utakmicu, ali nismo imali sreće. Primili smo gol iz kontre, a to mi nikako nije drago. Ipak, još ništa nije gotovo i vjerujem da možemo preokrenuti rezultat. Cijela momčad nije igrala dobro. Nitko od igrača nije mogao točno dodati loptu. U uzvratu moramo biti mirniji, strpljiviji i oprezniji, govori Ancelotti.

- Poslali smo poruku ostatku Europe. Želim u finale Lige prvaka, želimo u Berlin. Moramo vjerovati u sebe i uspjet ćemo, poručio je Andrea Pirlo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.