Andrea Agnelli: Stidim se zbog ovoga što se događa, Allegri ostaje trener Juventusa!

Srijeda, 12. listopada 2022. 13:14 Napisao/la  SC
Max Allegri
Max Allegri

Predsjednik Juventusa Andrea Agnelli reagirao je na spekulacije da će Massimiliano Allegri dobiti otkaz nakon poraza (0:2) u Ligi prvaka od Maccabija Haifa

- Ovo je teška noć u teškom razdoblju, ovo je jedno od najtežih razdoblja i trenutak za preuzimanje odgovornosti, zato sam ovdje. Stidim se zbog ovoga što se događa, ljut sam, ali isto tako znam da se nogomet igra s 11 igrača protiv 11 igrača, da se gubi i pobjeđuje. U ovakvoj situaciji nije problem u jednoj osobi. To je problem s kojom se treba baviti cijela grupa. Stidimo se, ispričavamo se našim navijačima, jer znamo da ih mora biti stid hodati okolo u ovom trenutku, rekao je Agnelli i kratko naglasio:

- Allegri je trener Juventusa i ostaje  trener Juventusa!

Trener Juventusa kazao je sljedeće:

- Ne, neću se povući, apsolutno. Jer to je sada izazov. Kad je teže, još je ljepše. Moramo izaći iz toga hrabro, teško je objasniti što je pošlo krivo, moramo izaći iz ove situacije i šutjeti. Našoj igri nedostaje srca i strasti. Igramo previše individualno, moramo postati momčad, kazao je Allegri.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.