Zlatan Ibrahimović odgovara medijima: Nije mi svejedno što sam dobio crveni karton!

Srijeda, 13. veljače 2013. 11:34 Napisao/la  SC

-  Zaslužili smo treći gol protiv Valencije. No, rezultat je vrlo dobar za nas uoči uzvratne utakmice Parizu. Ne razumijem za što je Ibrahimović zaradio crveni karton! Nije pošteno, objašnjava trener Parižana Carlo Ancelotti

U redovima PSG-a miješaju se emocije nakon velike pobjede na Mestalli u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. S jedne strane prisutno je veliko zadovoljstvo zbog pobjede koja je širom otvorila vrara četvrtfinala, a s druge prevladava razočaranje zbog nepotrebnog crvenog kartona, koji je u posljednjim trenucima zaradio Zlatan Ibrahimović.

- Zaslužili smo treći pogodak na utakmici. No, rezultat je vrlo dobar za nas uoči uzvratne utakmice Parizu. Ne razumijem za što je dobio crveni karton! Nije pošteno. Bit će nam time teže u uzvratu, jer je Ibrahimović naš vrlo bitan igrač, objašnjava trener Parižana Carlo Ancelotti.

Uzvrat u Parizu na rasporedu je 6. ožujka. Definitivno će ga propustiti najbolji igrač PSG-a Zlatan Ibrahimović koji je još jednom pokazao svoj teški karakter.

- Vjerujem u svoje suigrače u uzvratu. U ovoj utakmici nisam ništa posebno napravio, osim tog crvenoga, a pobijedili smo. Ova je utakmica dokaz kako rastemo kao momčad i dokaz da smo sve bolji, objasnio je Ibrahimović kojega su naljutili francuski mediji.

Naime, mediji su objavili da ga isključenje nije niti malo potreslo što je propisno iznerviralo švedskog reprezentativca.

- Kako to mislite? Naravno da me boli ovaj crveni karton, vjerujte mi, mnogo bih bio zadovoljniji da ga nisam dobio, zaključio je Ibrahimović. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.