Leo Messi: Bojim se da ako ne osvojimo naslov, drugu priliku više neću imati

Ponedjeljak, 19. ožujka 2018. 23:31 Napisao/la  SC
Leo Messi
Leo Messi

Leo Messi prema općem sudu najbolji je igrač na svijetu, ali samo u dresu Barcelone.

U dresu argentinske reprezentacije 31-godišnji Messi nije ni približno dosegnuo klupsku razinu, triput je izgubio u finalima:

- Plakao sam zbog izgubljenih finala, jer sam znao koliko vrijede i koliko bi naš narod bio sretan s naslovom. Bili su to teški porazi i rekao bih kako nam ta tri finala nisu donijela apsolutno ništa. Postoji dosta igrača u reprezentaciji koji će imati 30 ili više godina nakon prvenstva i mi nažalost ovisimo o rezultatu u Rusiji. Bojim se da ako ne osvojimo naslov, drugu priliku više nećemo imati. Međutim, sanjam kako podižemo trofej ovog ljeta, a taj je san sve češći kako se prvenstvo približava. Želim reći ljudima u Argentini kako ćemo napraviti sve da ovo prvenstvo bude sjajno za nas te da je moj san ist kao san cijelog argentinskog naroda, kazao je Messi.

Argentina je na SP-u u skupini s Hrvatskom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.