Ronaldo zna u kojoj bi momčadi mogli zajedno igrati Haaland, Mbappe i Bellingham

Četvrtak, 14. ožujka 2024. 12:18 Napisao/la  SC

Ronaldo je predvidio i kako će završiti ovogodišnja Premierliga, Brazilac smatra da će iz troboja Liverpool-Arsenal-Manchester City pobjednikom izaći upravo „građani"

Ronaldo zna u kojoj bi momčadi mogli zajedno igrati Haaland, Mbappe i Bellingham

Ronaldo Nazario, u svijetu poznatiji kao „pravi Ronaldo“, u razgovoru za britanski Daily Mail, dao je zanimljivo viđenje kako bi mogao izgledati Real Madrid u budućnosti.

Ronaldo je uvjeren da se ispunjavaju svi uvjeti za stvaranje novih „Galacticosa“, one slavne generacije u kojoj su u isto vrijeme dres Kraljevskog kluba nosili upravo pravi Ronaldo, Zinedine Zidane, Luis Figo, David Beckham i mnogi drugi,  naročito sada kada je klubu sve bliži Kylian Mbappe.

Jude Bellingham, Vinicius Junior, Kylian Mbappe su tu, smatra Ronaldo, nedostaje još samo jedan – Erling Haaland.

- Haaland je sretan u Manchester Cityju, ali vidjet ćemo što će se događati u budućnosti. Volio bih u jednoj momčadi vidjeti Mbappea, Haalanda i Belinghama, to bi me podsjećalo na Galcticose, rekao je Ronaldo.

Ronaldove riječi možda i nisu sasvim bez uporišta, u odštetnoj klauzuli Erlinga Haalanda stoji iznos od 180 milijuna eura, što Florentinu Perezu sigurno nije nedostižno platiti.

Također, Ronaldo je predvidio i kako će završiti ovogodišnja Premijerliga, slavni Brazilac smatra da će iz troboja Liverpool-Arsenal-Manchester City pobjednikom na kraju izaći upravo „građani“.

Nije to baš najbolje sjelo „Redsima“ koji su na društvenim mrežama objavili kako nisu baš uvjereni da su Ronaldove prognoze utemeljene na stvarnom stanju stvari u Premierligi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.