Luka Modrić, Toni Kroos i Casemiro čine najbolji vezni red u povijesti Real Madrida

Petak, 21. rujna 2018. 11:44 Napisao/la  SC

Prvu utakmicu magični središnji trokut Real Madrida zaigrao je 4. listopada 2015. godine u mandatu trenera Rafa Beniteza

Kroos, Casemiro i Modrić
Kroos, Casemiro i Modrić

 

Luka Modrić, Toni Kroos i Casemiro dobili su laskavu titulu najboljega veznog reda u povijesti Real Madrida.

Ugledna Marca pozabavila se komparacijom rezultata u bogatoj povijesti madridskog kluba, serija najvećih uspjeha u Ligi&Kupu prvaka počela je kada su zajedno počeli igrati Modrić, Kroos i Casemiro.

A prvu utakmicu magični središnji trokut Real Madrida zaigrao je 4. listopada 2015. godine u mandatu trenera Rafa Beniteza, mjesec dana kasnije Modrić, Kroos i Casemiro odigrali su zajedno prvu utakmicu u Ligi prvaka.

Real Madrid pobijedio je PSG rezultatom 1:0.

Dolaskom Zinedinea Zidanea trojica veznjaka podignuli su razinu igre momčadi na nivo koji nije dosegnula ni jedna momčad u povijesti najuspješnijeg kluba na svijetu.

Real Madrid uzastopno je osvojio tri titule europskog prvaka, prvi u povijesti modernog nogometa.

Kada se njima trojici doda Iscov doprinos u kreaciji igre, dobije se jedan od najboljih veznih redova u povijesti nogometa.

Usput, Real Madrid doveo je Modrića, Kroosa i Casemira za ukupno cca. 80 mil. eura.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.