KURIR PRONAŠAO RJEŠENJE

Ćiro Blažević kandidat za izbornika Republike Srpske

Četvrtak, 27. lipnja 2013. 12:13 Napisao/la  SC

To bi bilo veliko priznanje za mene. Nikada ne bih odbio takav poziv, kaže Ćiro

U jeku srpskih nastojanja da Republika Srpska dobije međunarodni legitimitet, Kurir je objavio vijest da bi Ćiro Blažević mogao postati izbornik nogometne reprezentacije Republike Srpske. Ćiro bi reprezentaciju srpskog kantona trebao voditi u utakmici protiv reprezentacije matične Srbije:  

 

- To bi bilo veliko priznanje za mene. Nikada ne bih odbio takav poziv, uostalom zašto? Ovo podneblje uvijek je bilo prepuno talenata i sigurno bi vrlo brzo imali selekciju za respekt. U Banjaluci imam veliki broj prijatelja kao i svuda i siguran sam da bi nam se ambicije lako poklopile. Možda bi mi to bio i najveći izazov u karijeri. Svašta sam prošao, ali krenuti od nule i imati viziju da nešto stvoriš bio bi dodatni motiv da sebe podarim još koju godinu onome što najviše volim, a to je nogomet, izjavio je Ćiro Blažević za Kurir.

 

 

Utakmica između Srbije i Republike Srpske treba se igrati 14. kolovoza u Banja Luci. Čeka se dozvola FIFA-e i odluka da Ćiro  službeno postane izbornik. Spektakl je zajamčen!

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.