Kupovi: Atletico u finalu protiv Real Madrida, Rakitić strijelac, PSG dobio Marseille,

Četvrtak, 28. veljače 2013. 09:44 Napisao/la  SC

Ivan Rakitić postigao je drugi pogodak za Sevillu, hrvatski reprezentativac potrudio se u sudačkoj nadoknadi (90+1) da Sevilla ne izgubi utakmicu

U finalu Kupa kralja igra se gradski derbi. Nakon što je eliminirao Barcelonu na Cam Nou, Real Madrid u finalu igra protiv Atletica, koji je u drugoj polufinalnoj utakmici odigrao neodlučeno (2:2) protiv Seville što je bilo dovoljno za prolaz s obzirom na pobjedu (2:1) u prvoj utakmici.

Ivan Rakitić postigao je drugi pogodak za Sevillu, hrvatski reprezentativac potrudio se u sudačkoj nadoknadi (90+1) da Sevilla ne izgubi utakmicu. Strijelci za Atletico bili su Diego Costa (6) i Falcao (29), za Sevillu prvi pogodak postigao je Jesus Navas (39).

PSG je dvama pogocima Zlatana Ibrahimovića pobijedio Marseille rezultatom 2:0 čime se pariški klub plasirao u četvrtfinale kupa. Chelsea je pobijedio Middlesborough rezultatom 2:0 (Ramires 51, Mosese 73) čime se plasirao u četvrtfinale FA Cupa.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.