Kup prvaka: Manchester Utd. pobijedio Real Madrid pred 109 tisuća gledatelja

Subota, 02. kolovoza 2014. 23:51 Napisao/la  SC

Manchester United - Real Madrid 3:1 (Young 21', 37', Hernandez 80'/Bale 27'-11m). Luka Modrić igrao je za kraljevski klub, Cristiano Ronaldo u igru je ušao u 74. minuti

Nogometaši Manchester Uniteda pobijedili su Real Madrid u trećem kolu Kupa prvaka odigranom pred 109 tisuća gledatelja na stadionu sveučilišne momčadi Michigan. Manchester je tako potvrdio prvo mjesto u skupini A.

Gledatelji su imali što vidjeti u ogledu dvaju velikana. Crveni vragovi poveli su u  21. minuti nakon sjajne akcije i dvadesetak dodavanja.  Valencia je pronašao Fletchera na desnoj stani koji je odigrao dupli pas s Rooneyjem. Napadač Manchestera pronašao je samoga Ashleyja Younga koji je loptu pospremio u mrežu.

Real je izjednačio šest minuta kasnije. Michael Keane nespretno je srušio Garetha Balea koji je do tog trenutka bio nevidljiv na terenu. Bale je sam uzeo loptu i pospremio je u mrežu s bijele točke - 1:1.

Ipak, bolja igra Manchestera došla je na naplatu u 37. minuti. Young je ubacio loptu koja je preletjela čini se pored Roonyeja i Ramosa i završila u mreži - 2:1.

Manchester je pobjedu potvrdio deset minuta prije kraja. Kagawa je sjajno pronašao Hernándeza koij je loptu glavom pospremio u mrežu - 3:1. Cristano Ronaldo ušao je u igru u 74. minuti, Luka Modrić igrao je za Real.

U drugoj utakmici skupine A Inter je pobijedio Romu 2:0 pogocima Vidića (45') i Nagatoma (69').

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.