Koliko će zarađivati Rakitić i Suarez potpisom novih ugovora sa Barcelonom?

Subota, 12. studenog 2016. 15:41 Napisao/la  SC

Ivana Rakitića potpisom na novi ugovor očekuje plaća između 10 i 14 miliona eura!

Luis Suarez i Ivan Rakitić su sljedeći na redu za potpisivanje novih ugovora sa Barcelonom.

Barceloni je cilj vezati ovaj dvojac novim ugovorima do kraja godine, ali postoje informacije da bi Suarez već sljedeći tjedan mogao staviti potpis na produženje svoje suradnje. On bi trebao potpisati do 2021. ili 2022. godine, a godišnja plaća će mu skočiti na 25 milijuna eura, piše Marca.

Podsjetimo, španjolski mediji su jučer prenijeli informaciju da Ivana Rakitića želi u siječnju dovesti Manchester United, a novi ugovor bi mogao biti jasan Barcelonin odgovor na to.

Hrvatski veznjak je potpisom za Barcelonu 2014. godine udvostručio primanja koja je imao u Sevilli, te je na Camp Nou primao plaću od osam milijuna eura bruto (4,5 milijuna eura neto). Novim ugovorom bi trebao dobiti plaću između 10 milijuna, koliko ima Jordi Alba i 14 milijuna koje prima Sergio Busquets.

Vjernost Barceloni već su potvrdili Sergio Busquets, Javier Mascherano i Neymar, a nakon Suareza i Rakitića Katalonci planiraju pregovore s Ter Stegenom, Sergi Robertom, Iniestom i Messijem.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.