Karim Benzema izbačen iz reprezentacije, francuski savez čeka odluku suda

Četvrtak, 10. prosinca 2015. 20:17 Napisao/la  SC

Situacija se može promijeniti ako sudac odluči da slučaj ne postoji, ako on i Valbuena postanu prijatelji ili ako sudac odluči da se ponovno mogu sastati, kaže predsjednik francuskog saveza


Karim Benzema službeno je suspendiran što znači da neće igrati za francusku reprezentaciju, predsjednik Francuskog nogometnog saveza Noël Le Graet odluku je potvrdio na konferenciji za medije.

- Istina je da kada vidim Benezemu pomislim da je on dobar dečko koji je rođen u kompliciranom susjedstvu i prijatelji ga nisu promijenili. To je dečko koji nema izvrsnu komunikaciju, ali je sjajan na terenu. Dobar je igrač i dobro se osjeća u Španjolskoj. Francuski nogometni savez je donio odluku da Karim Benzema ne može igrati u reprezentaciji. Didier Deschamps je prihvatio ovu odluku i uvjeren sam da je žalostan zbog nje. Situacija se može promijeniti ako sudac odluči da slučaj ne postoji, ako on i Valbuena postanu prijatelji ili ako sudac odluči da se ponovno mogu sastati. Valbuena je izvrstan dečko. On je žrtva. On nije problem iako je bio dosta neoprezan kada je ostavio mobitel nadohvat drugima, rekao je Noël Le Graet.

Benzema je suspendiran zbog ucjene suigrača iz reprezentacije Mathieua Valbuene sa snimkom seksa. Suspenzija će biti na snazi sve dok je slučaj na sudu. Pitanje je hoće li Benzema igrati na Europskom prvenstvu u domovini.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.