PREKRŠIO ZABRANU

Ivica Olić dvije utakmice suspendiran zbog klađenja

Srijeda, 12. listopada 2016. 19:51 Napisao/la  SC

 Njemački savez suspendirao Olića na dvjema utakmicama, mora platiti 20.000 eura kazne

Njemački nogometni savez suspendirao je Ivicu Olića na dvjema utakmicama zbog toga što kladio na rezultate lige u kojoj nastupa!

Povrh vremenske kazne, Olić mora platiti 20.000 eura kazne nakon što je utvrđeno  da se u razdoblju od 26. kolovoza do 11. rujna kladio na devet utakmica 2. Bundeslige.

- Napravio sam veliku pogrešku. S prijateljima sam odigrao sistemsku okladu, preko moje kartice. Bilo je i drugoligaških utakmica, ali naravno ne Münchena. Nije bila mogućnost velike zarade nego smo to napravili samo zbog zabave. Jako mi je žao, rekao je Olić za klupsku stranicu.

- Ivica nam je objasnio situaciju, to je destruktivno ponašanje. Iako je Ivica prihvatio odgovornost, to je neprihvatljivo. Zato ga očekuje teška novčana kazna", rekao je sportski direktor Thomas Eichin.

Olić se neće žaliti, ali s obzirom da se nije kladio na svoj klub, samim time nema sumnje u namještanje utakmica, pa će izostati neka drastična kazna.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.