Ivan Rakitić zanimljivo objasnio što očekuje od Luke Modrića

Srijeda, 24. travnja 2024. 09:45 Napisao/la  SC

S obzirom kako je fizički izgledao u zadnjem El Clasicu, dojam je da se Modrić još uvijek nije umorio od vrhunskog nogometa

Opet u istom dresu?
Opet u istom dresu?

Ivan Rakitić u razgovoru za arapske medije poslao je jasnu poruku Luki Modriću:

- Ako dođe u Saudijsku Arabiju, a ne potpiše za Al Shabab imat će problema sa mnom, naglasio je Rakitić.

- Ako izabere Saudijsku Arabiju, to bi bilo nevjerovatno. Nazvao bih ga nakon dvije minute i učinio sve da potpiše Al Shabab i da ga dovedem u saudijsku ligu ili mu dam sve informacije koje mu trebaju. Ako odluči ostati još sezonu u Madridu, mislim da bi uživanje u Luki još godinu također bilo nevjerovatno, kazao je Rakitić za Arab News.

Rakitić je za Al Shabab potpisao nakon što je postao tehnološki višak u Sevilli, a hoće li Modrić uskoro postati tehnološki višak u Real Madridu nije poznato.

S obzirom kako je fizički izgledao u zadnjem El Clasicu, dojam je da se 38-godišnji Modrić još uvijek nije umorio od vrhunskog nogometa.

To u praksi znači da ga "saudijska liga bez briga" može zanimati samo zbog zarade.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.