Igor Tudor, trener PAOK-a: Igramo užasno! Igrači moraju biti muškarci, a mnogi od njih to nisu!

Ponedjeljak, 23. studenog 2015. 17:29 Napisao/la  SC

Ako ne mogu igrati nogomet, neka se prime baleta. Da, gospodo, idite na balet. Ako ne možete igrati u PAOK-u, idite u drugu grčku ligu, poručio je Tudor nekim svojim igračima


Igoru Tudoru ne ide baš najbolje na klupi PAOK-a, barem ne onako kao što se očekivalo. PAOK je nakon 11 kola šesti, vodeći Olympiacos ima prednost od 14 bodova.

- Igramo užasno. Ne mogu razumjeti da neki igrači kao da prvi put igraju. Znam problem, točno znam problem, no ne smijem biti iskren i reći ga javno. Neki su igrači izvan forme, neki dugo nisu igrali, neki imaju psihološku blokadu, neki se ne mogu nositi s pritiskom. Kad sve to zbrojite, previše problema za jednu momčad. Moraju biti muškarci, a mnogi od njih nisu. Istina, govorio sam da su dobri, ali sad više nisu. I onda mi vi sad kažete da bih ja trebao napraviti kemiju u momčadi? Ma, koja jeb... kemija?!, izjavio je u svom stilu Tudor.

Navijači sve više negoduju, nakon zadnje utakmice pojavili su se pred igračima:

- Pa što onda? Zar se boje vlastitih navijača? Zar im treba zaštita od ljudi koji vole PAOK? Ako ne mogu igrati nogomet, neka se prime baleta. Da, gospodo, idite na balet. Ako ne možete igrati u PAOK-u, idite u drugu grčku ligu, pa tamo igrajte, kaže Tudor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.