OSTAO BEZ IMOVINE

Sukur vozi Uber u Washingtonu

Ponedjeljak, 13. siječnja 2020. 18:09 Napisao/la  SC

Prognani nogometaš pobjegao u SAD

Hakan Sukur
Hakan Sukur

 Hakan Sukur živi u Washingtonu i vozi Uber!

Jedno od najboljih turskih napadača zadnji pedesetak godina prognao je turski predsjednik Tayip Erdogan, koji je bivšu ikonu Galatasaraya optužio za pokušaj državnog udara tijekom krize.

Sukur se ne smije vratiti u Tursku, gdje mu prijeti kazneni progon, sva mu je imovina oduzeta:

- Počinjem raditi kao vozač Ubera, više mi ništa nije ostalo. Erdogan mi je sve uzeo, pravo na slobodu, mišljenje i na posao. Poslovne prostore moje žene su uništili vandali, djecu mi maltretiraju na ulici, dobio sam prijetnje smrću. Kada sam otišao 2015. godine, zatvorili su mi oca i zaledili su svu moju imovinu. Moji roditelji imaju rak, ne mogu ih obići. Erdoganova politika je promijenila odnos prema Europi i okrenula se Bliskom istoku. Samo sam radio ono što je legalno. Nisam terorist ili izdajnik, volim tursku zastavu i svoju zemlju, poručio je bivpi igrač Galatasaraya, Intera, Parme i Blackburna.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.