GIANNI INFANTINO Igrat ćemo kad to bude moguće, a da ničije zdravlje ne ugrozimo

Ponedjeljak, 23. ožujka 2020. 10:38 Napisao  I. V.
 Gianni Infantino
Gianni Infantino

Predsjednik FIFA-e Gianni Infantino najavio je restriktivne mjere, posebice za europski i južnoamerićki nogomet koji će biti najviše oštećeni pandemijom koronavirusa.

- Prvo je zdravlje, a onda sve ostalo. Igrat ćemo se opet kad to bude moguće, a da ničije zdravlje ne dovedemo u opasnost. Nacionalni savezi spremni su slijediti preporuke vlada i Svjetske zdravstvene organizacije. Zahvaljujem liječnicima, medicinskim sestrama i svima onima koji riskiraju živote kako bi spasili druge. Oni su heroji. Razmislimo o kalendaru nacionalnih strana, o privremenim izmjenama i dodavanjima propisa o statusu igrača i transfera. Moramo zaštititi ugovore i prilagoditi razdoblja registracije. Nemamo izbora, svi ćemo se morati žrtvovati, kazao je Infantino.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.