Gerrard: Želim kapetansku traku engleske reprezentacije

Subota, 25. veljače 2012. 12:02 Napisao  Marko Babić

- Ako mi ponude tu ulogu, prihvatit ću je s oduševljenjem i bit ću jako ponosan - izjavio je kapetan Liverpool

Steven Gerrard, nogometaš Liverpoola, izjavio je za BBC da bi htio biti kapetan engleske nogometne reprezentacije na EURO-u 2012. godine u Ukrajini i Poljskoj.

 - Ako mi ponude tu ulogu, prihvatit ću je s oduševljenjem i bit ću jako ponosan - izjavio je kapetan Liverpoola.

Naime, priča oko kapetanske trake dovela je do odlaska Fabija Capella koji se nije složio s odlukom Engleskog saveza da oduzme traku Johnu Terryju koji se nalazi pod istragom zbog navodnog rasističkog ispada. Druga strana priče je da je talijanski stručnjak samo čekao izgovor da pobjegne. Gerrrad u svemu vidi pozitivnu stranu.

- Vjerovao sam da će Capello ostati i odraditi EURO. Mislim da njegov odlazak neće utjecati na nas. Dapače, dobit ćemo novog izbornika i bit će to nov početak za sve. Možda je to upravo poticaj koji trebamo uoči EURO-a - rekao je Gerrard.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.