Four Four Two: Slaven Bilić na 21. mjestu u poretku najboljih trenera na svijetu

Srijeda, 27. srpnja 2016. 14:54 Napisao  I. V.

Poredak je određen prema dostignućima u pet kategorija: taktici, stilu, zabavi, razvoju mladih igrača i osvojenim trofejima

Nogometni magazin Four Four Two svrstao je Slavena Bilića na 21. mjesto u poretku najboljih trenera na svijetu u prošloj sezoni.

Four Four Two je sastavio listu 50 najboljih trenera, Slaven Bilić nalazi se ispred niza uglednih trenera poputa Fernanda Santosa (33.), europskog prvaka, Arsenea Wengera, Laurenta Blanca, Didiera Deschampsa...

Poredak je određen prema dostignućima u pet kategorija: taktici, stilu, zabavi, razvoju mladih igrača i osvojenim trofejima. Četiri ocjene 4 od maksimalnih 5 u četiri kategorije pokvarila je jedinica za osvojene trofeje.

Bivši igrač West Hama već je stekao dobru reputaciju kao trener nakon vođenja hrvatske nogometne reprezentacije i Bešiktaša, a u debitantskoj sezoni u West Hamu zacementirao je tu reputaciju. Pobjede protiv Arsenala, Liverpoola, Manchester Cityja i Chelseaja ostavile su traga, a West Ham je postao uzbudljiva napadačka sila za kojom su navijači žudjeli, piše u opisnoj ocjeni.

Poredak najboljih 15 trenera bit će objavljen tijekom tjedna.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.