FIFA-in trofej namijenjen svjetskom prvaku stiže u Zagreb

Nedjelja, 02. veljače 2014. 17:43 Napisao/la  SC

FIFA-in će trofej 23. i 24. veljače biti izložen u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti

 

 

 

Na dosad najduljoj turneji tijekom koje će prijeći više od 150.000 kilometara, trofej FIFA-inog Svjetskoga nogometnog prvenstva stići će u Zagreb 22. veljače. Na taj će način i hrvatski ljubitelji nogometa moći doživjeti najpoželjniju nogometnu nagradu u vlastitoj zajednici.

Svjetska turneja trofeja FIFA-inog Svjetskoga nogometnog prvenstva započela je u rujnu 2013. službenom svečanošću ispred poznatoga kipa Krista Iskupitelja u Rio de Janeiru u Brazilu, a prije dolaska u Hrvatsku posjetiti će 72 države.

FIFA-in će trofej 23. i 24. veljače biti izložen u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti te će se svim zainteresiranim građanima, posebice nogometnim navijačima, pružiti prigoda da obiđu poseban izložbeni postav i fotografiraju se s FIFA-inim trofejem, najprepoznatljivijom svjetskom sportskom nagradom. Na izložbi će posjetitelji moći uživati u posebnim hologramskim animacijama, zanimljivomu prikazu povijesnih trenutaka FIFA-inog Svjetskoga nogometnog prvenstva te u ostalim interaktivnim i zabavnim sadržajima koje nudi turneja.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.