Eto'o i Drogba ogorčeno reagirali na prijedlog lliječnika da Afrikanci postanu zamorci

Petak, 03. travnja 2020. 14:27 Napisao/la  SC
Eto'o i Drogba
Eto'o i Drogba

Samuel Eto'o i Didier Drogba ogorčeno su reagirali na izjave francuskih liječnika koji predlažu da se ispitivanja lijekova za koronavirus obave u Africi:

- Ako mogu biti provokativan, zar ne bismo trebali ovo istraživanje obaviti u Africi gdje nema maski, nema liječenja, ni oživljavanja? Isto kao što su se u Africi obavile neke studije o AIDS-u, jer znamo da prostitutke nisu zaštićene, kazao je pred televizijskim kamerama profesor Jean-Paul Mira, voditelj odjela intenzivne njege u bolnici Cochin u Parizu.

- Kurvini sinovi! Ti si obično G...O! Afrika nije tvoja da se možeš igrati!, napisao je Eto'o na Instagramu.

- Afrika nije laboratorij! Oštro se protivim ovim rasističkim primjedbama! Pomozite nam spasiti živote u Africi i zaustaviti širenje ovog virusa koji destabilizira cijeli svijet, umjesto da nas smatrate zamorcima, piše Drogba na Instagramu.

Eto'o i Drogba spadaju u uski krug najboljih afričkih nogometaša svih vremena.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.