U-21 EP: Talijani i Nijemci odigrali taman kako je trebalo objema reprezentacijama

Nedjelja, 25. lipnja 2017. 15:24 Napisao/la  SC

Talijani i Nijemci mogli su se zadnjih pola sata utakmice opušteno  dodavati i slušati vijesti s utakmice Danska - Češka

Na EP U- 21 dogodio se najveći skandal u nogometu ove godine.

Naime, u posljednjem kolu skupine Italija je pobijedila Njemačku s 1:0, rezultatom koji je obje reprezentacije odveo  u polufinale.

Da su Nijemci primili još jedan gol ispali bi, dok bi Italija ispala da je Njemačka postignula pogodak. Ništa od toga nije se, naravno, dogodilo.

Do polufinala je mogla i Češka, ali je izgubila od Danske.

Talijani i Nijemci zadnjih pola sata utakmice opušteno su se dodavali  i slušali vijesti s utakmice Danska - Češka.

A kako je sustav natjecanja takav da od tri skupine dalje ide samo najbolji drugoplasirani, Slovaci su izvisili, jer su završili drugi s gol-razlikom 6:3, dok su Nijemci imali 5:1.

- Nemojmo se zanositi, pa sasvim je normalno igrati sigurnije zadnjih pet, šest minuta utakmice, rekao je sportski direktor njemačke reprezentacije Horst Hrubesch.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.