DVORSKA POSLA Slaven Bilić ugostio princa Williama u WBA

Četvrtak, 28. studenog 2019. 18:01 Napisao/la  SC

Posjeta bila radna i posebno motivirajuća za Bilićeve igrače koji dan ranije pobijedili Bristol City (4:1) i zadržali vodeće mjesto na ljestvici Championshipa

DVORSKA POSLA  Slaven Bilić ugostio princa Williama u WBA

Slaven Bilić dočekao je u četvrtak u kampu West Bromwich Albiona uvaženog gosta.

Princ William posjetio momčad vodećega kluba Championshipa tijekom promocije kampanje Glavu gore koja se bavi osvještenjem značaja borbe za mentalno zdravlje.

Vojvoda od Cambridgea (38) kampanju provodi u suradnji s engleskim savezom, posjeta je bila radna i posebno motivirajuća za Bilićeve igrače koji dan ranije pobijedili Bristol City (4:1) i zadržali vodeće mjesto na ljestvici Championshipa.

Bilić i njegovi suradnici Danilo Butorović i Dean Računica vode WBA prema Premierligi, što je primarni klupski cilj ove sezone.

- Bio sam zadovoljan utakmicom od prve do posljednje minute. Čak i na početku drugog poluvremena, kada su oni imali razdoblje nadahnute igre, što ne možete zaustaviti. Patili smo sedam minuta, ali branili smo se kao momčad. To je ono što želim, vrhunski smo igrali bez lopte, kazao je Bilić.

WBA nakon 18 kola vodi s 39 bodova (WBA 39, Leeds 37, Fulham 32...), Bilić je ostvario 11 pobjeda i doživio samo jedan poraz.

Zanimljivo, Danilo Butorović nije imao priliku dočekati princa u kampu, mladi riječki stručnjak ostao je u četvrtak ležati u krevetu s povišenom temperaturom.

Nema u WBA-u besposlenog ležanja ni pod temperaturom, Butorović se je krevetu pripremao utakmicu protiv petoplasiranog Prestona u ponedjeljak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.