SUMRAK CRVENE ZVEZDE

Džajić udario dopredsjednika i podnio ostavku

Srijeda, 23. siječnja 2013. 20:08 Napisao/la  SC

Predsjednik Dragan Džajić je udario Čovića, prenose srpski mediji

Predsjednik Crvene zvezde Dragan Džajić i dopredsjednik crveno-belih Nebojša Čović, nakon verbalne svađe, fizički su se sukobili na stadionu "Marakana"! Poslije fizičkog obračuna pronijela se vijest da je legenda crveno-belih podnijela ostavku na mjesto predsednika, ali ovu informaciju je kasnije u tijekom dana, negirao dopredsjednik Slaviša Kokez, kojega su novinari u društvu Branka Radujka, jedinoga zatekli na Marakani:

 

- Nije točno da je predsjednik podnio ostavku. Sada sam došao s puta i ništa ne znam o incidentu koji spominjete. Ako se nešto i dogodilo, u četvrtak će biti održana sjednica odbora za hitna pitanja poslije koje će klub izdati priopćenje, kaže Radujko.

 

Postalo to službeno ili ne do sukoba dvojce prvih ljudi Crvene zvezda je sasvim sigurno došlo oko 15 sati. Incident se dogodio u Džajićevoj kancelarici na Marakani, a poslije razmijenjenih psovki i uvreda malo je nedostajalo da sukob preraste u ozbiljnu tučnjavu.

 

 Kako prenose srpski mediji, Džajić je, preko stola, zamahnuo rukom i udario Čovića, jer mu je bilo dosta optužbi na njegov račun, naročito da je "lopov i neradnik". Međutim, ni ovog puta nije samo jedna strana bila verbalno dominantna - ni Džajić u ovoj svađi nije štedio i birao riječi.

 

Čović je nedavno javno kritizirao Džajića i njegove suradnike da sporo rade i ne rješavaju nagomilane probleme u klubu. Kao primjer toga naveo je da nisu potpisani sporazumi sa užičkom Slobodom i čačanskim Borcem o reguliranju dugova, poslije čega bi ovi klubovi trebali povući mjenice. Crvena zvezda dužna je oko 60 milijuna eura.

 

Cirkus na Marakani tijekom dana nije dobio službenu potvrdu, ali je ispraćen "povjerljivim informacijama" i ozbiljnim spekulacijama. Jedna od njih bila je i da je "policija došla u kancelarije Crvene zvezde kako bi istražila fizički obračun predsjednika i potpredsjednika kluba". Ta vijest je netočna, jer predstavnici MUP niti su pozvani.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.