DAVID BECKHAM Želimo dovesti najbolje igrače poput Messija i Ronalda

Četvrtak, 27. veljače 2020. 09:42 Napisao/la  SC
David Beckham
David Beckham

David Beckham izjavio je da Inter Miami ima sjajnu priliku dovesti Lionela Messija i Cristiana Ronalda.

Uoči prve utakmice u MLS-u, Beckham je najavio da novi klub ima financijske mogućnosti dovesti dvojicu najboljih igrača na svijetu.

- Kao i svi vlasnici, želimo dovesti najbolje igrače poput Cristiana ili Lea. Trenutačno imamo sjajan roster. Jedno sam naučio od Alexa Fergusona, koji mi je rekao: Koga god dovedeš, igrači moraju biti pogodni za klub. Ne radi se o najvećem imenu ili osobnosti, radi se o tome tko najbolje odgovara suigračima. To ćemo učiniti! Ali, kao što rekoh, kao vlasnik uvijek želite dovesti najbolje igrače, naglašava Beckham.

Inter Miami povezuj se s Davidom Silvom iz Manchester Cityja, napadačem PSG-a Edinsonom Cavanijem i veznjakom Real Madrida Lukom Modrićem.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.