CRISTIANO RONALDO

Glavnog urednika nazvao lažovom

Ponedjeljak, 29. studenog 2021. 21:19 Napisao/la  SC

Ferré otkrio najveću Ronaldovu ambiciju

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Glavni urednik France Footballa Pascal Ferré izjavio je da Cristiano Ronaldo jedino želi osvojiti više Zlatnih lopti od Lionela Messija.

- To je njegova jedina ambicija, a ja to znam zato što mi je to osobno rekao, kazao je Ferre.

Ronaldo je odmah reagirao objavom na društvenim mrežama:

- Pascal Ferré je lagao, koristio je moje ime kako bi promovirao sebe i list za koji radi. Neprihvatljivo je da osoba odgovorna za dodjelu tako prestižne nagrade može lagati na ovakav način, ne poštuje nekoga tko je oduvijek poštivao France Football i Zlatnu loptu. I danas je opet lagao, opravdavajući moj izostanak s 'gala' večeri navodnom karantenom koja ne postoji.Uvijek želim čestitati onima koji pobjeđuju, u okviru sportskog duha i fair-playa koji su vodili moju karijeru od početka, nikada nisam bio protiv nikoga. Uvijek pobjeđujem za sebe i za klubove koje predstavljam, pobjeđujem za sebe i za one koji me vole. Najveća ambicija u karijeri mi je osvajanje nacionalnih i međunarodnih naslova za klubove koje predstavljam kao i za reprezentaciju svoje zemlje. Moja najveća ambicija u karijeri je biti dobar i primjer svima koji jesu ili žele biti profesionalni nogometaši. Najveća ambicija u mojoj karijeri je ostaviti svoje ime zapisano zlatnim slovima u povijesti svjetskog nogometa. Na kraju ću reći da je moj fokus već na sljedećoj utakmici Manchester Uniteda i na svemu što, zajedno sa svojim suigračima i našim navijačima, još možemo postići ove sezone. Ostatak? Ostalo je samo ostalo, napisao je Ronaldo.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.