CIRKUS U GRČKOJ

Suđenje pod prijetnjom pištoljem

Ponedjeljak, 12. ožujka 2018. 10:26 Napisao/la  SC

Vlasnik PAOK-a dotrčao s pištoljem za pojasom

Vlasniki Ivan Savidis utrčao u teren s pištoljem za pojasom
Vlasniki Ivan Savidis utrčao u teren s pištoljem za pojasom

 Derbi između PAOK-a i AEK-a zapalio je ionako naelektriziranu atmosferu u grčkom nogometu, dva su kluba igrali derbi za prvaka.

Domaćini su poveli (1:0) pogotkom Varele u 91. minuti.

Sudac Kominis je prvo pokazao na centar, da bi nekoliko trenutaka kasnije poništio pogodak zbog navodnog zaleđa igrača (Mauricio) koji je sudjelovao u akciji.

Uslijedio je kaos na terenu, čelnici PAOK-a utrčali su na teren, vlasnik Ivan Savidis dotrčao je s pištoljem za pojasom i naredio igračima da napuste igralište...

- Napustili smo stadion pod policijskom pratnjom. Sudac je poništio PAOK-ov gol zbog zaleđa, onda je nastala gužva igrača, ušli su i klupski dužnosnici, kao i njihov predsjednik sa osiguranjem. Nakon toga, sudac je otišao u svlačionicu i nakon dva sata htio nastaviti. Rekli smo da nećemo. Šteta što im je sudac dao gol, nakon svega. Čuli smo da je predsjednik imao pištolj, nismo to vidjeli, rekao je trener AEK-a Manolo Jimenez.

Sve je dodatno zakuhao sudac koji je u izvještaju nakon utakmice napisao da je zgoditak ipak priznao.

Grčki mediji raspisali su se da je pogodak priznao zbog prijetnji pištoljem, što je postala tema u svim relevantnim svjetskim medijima.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.