Česi tvrde da Cristiano Ronaldo još uvijek nije prestigao Josefa Bicana po broju golova

Četvrtak, 21. siječnja 2021. 15:58 Napisao/la  SC
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Prema tvrdnjama Češkog nogometnog saveza Cristiano Ronaldo još uvijek nije srušio rekord Josefa Bicana.

Odbor za statistiku i povijest Češkog nogometnog saveza tvrdi da je Josef Bican u karijeri postigao 821 službeni gol, što je puno više od brojke 759 koja se do sada koristila uz Bicanovo ime.

Cristiano Ronaldo postigao je u Juventusovoj pobjedi nad Napolijem (2:0) u Supercupu svoj 760. službeni gol u karijeri, što ga je učinilo najboljim strijelcem svih vremena.

No, Česi su se oglasili s priopćenjem u kojem tvrde da Ronaldo mora postići još 62 gola kako bi nadmašio češkog nogometnog heroja.

- Odbor za povijest i statistiku izbrojao je sve golove legendarnog Josefa Bicana i možemo izvjestiti da je postigao 821 gol u službenim utakmicama, napisali su na službenom Twitter profilu Češkog nogometnog saveza.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.