CARLO ANCELOTTI Zvijezde poput Cristiana Ronalda najlakše je trenirati

Ponedjeljak, 25. svibnja 2020. 09:46 Napisao/la  SC
Ancelotti i Ronaldo
Ancelotti i Ronaldo

Carlo Ancelotti u bogatoj trenerskoj karijeri trenirao je nekoliko najboljih svjetskih igrača, u Real Madridu vodio je Cristian Ronalda:

- Mislim da ne morate postavljati stroge obrambene zahtjeve pred takve igrače, naravno da morate surađivati ​​jer je momčad najvažnija, ali napadači poput Cristiana, koji mogu postići gol u svakoj utakmici, ne moraju se opterećivati ​​obranom. Zvijezde poput Ronalda najlakše je trenirati, jer su profesionalne, ozbiljne, imaju osobnost i vrlo su motivirane, rekao je Ancelotti.

Ancelotti je preuzeo momčad Real Madrida 2013. godine:

- Momčad je imala određenih problema kada sam je preuzeo, dvanaest godina nisu osvojili Ligu prvaka, postali su time opterećeni jer su predodređeni osvajati  trofeje. Imao sam sreću u prvoj sezoni osvojiti Ligu prvaka, kazao je Ancelotti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.