Carlo Ancelotti: Neobično je da smo čak pet puta pogodili okvir gola

Nedjelja, 30. srpnja 2023. 09:35 Napisao/la  SC

Ni utakmica u SAD nije mogla proći bez Kyliana Mbappea, kapetana Real Madrida novinari su nakon utakmice pitali za Francuza

Carlo Ancelotti: Neobično je da smo čak pet puta pogodili okvir gola

Barcelona je s čak 3:0 pobijedila Real Madrid u El Clasicu odigranom u Arlingtonu, ali rezultat nije realni odraz onog što se događalo na terenu:

- Neobično je da smo čak pet puta pogodili okvir gola, mislim da mi se to nikada u karijeri nije dogodilo. Činilo se kao da se pred Barcinim golom nalazi zid, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti.

Real Madrid uputio je čak 28 udaraca prema vratima, pogodak nije postigao ni iz kaznenog udarca, Vinicius Junior u 20. minuti pogodio je prečku udarcem s bijele točke.

Pogotke za Barcelonu postignuli su Dembele (15), Marin (85) i Torres (90+1).

- Bila je to izjednačena utakmica. Bilo je svega, razdoblja kada je trebalo imati strpljenja, kada je bilo dugih posjeda. Mora se imati strpljenja protiv fizički jakoga protivnika. Oni su fizički najteži protivnik na svijetu. Ovo je Clásico, u Clásicu momčadi obično nisu prijateljski raspoložene. Rezultat je vrlo povoljan, ali to ne znači da smo odigrali sjajnu utakmicu. Real Madrid ima puno veću momčad od naše, imaju niz mogućnosti, imaju sjajnu momčad. Zadovoljan sam kako smo igrali, ali ima puno stvari koje treba poboljšati, u mnogim razdobljima sličili smo na ono što želimo biti, rekao je Xavi.

Dembele još nije riješio status, traži ga PSG:

- Već sam mnogo puta rekao da za mene on ima potencijal da bude najbolji na svijetu na svojoj poziciji. Ponovit ću da je on kapital za mene. Dajem mu puno povjerenje, on mi ga uzvraća. Ne možemo kontrolirati tržište. Postoje određene klauzule, odluku donosi igrač. Vidim ga sretnog, on mora odlučiti. Rekao nam je da je sretan, kazao je Xavi.

Ni utakmica u SAD nije mogla proći bez Kyliana Mbappea, kapetana Real Madrida novinari su nakon utakmice pitali za Francuza:

- Ne govorimo o Mbappeu ili bilo kome drugom. Mi smo Real i govorimo samo o Realu, kazao je Carvajal.

Luka Modrić igrao je od 58. minute, jednu njegovu majstoriju možete vidjeti   OVDJE

- Danas sam htio vidjeti mlade. Što mogu Modrić i Kroos, to već otprije znam, kazao je Ancelotti nakon utakmice.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.