Cardiff ne želi platiti 17 mil. eura, počinje bezočna pravna bitka nad lešom Emiliana Sale

Ponedjeljak, 18. veljače 2019. 11:35 Napisao/la  SC

Shrvani čelnici Cardiffa traže podršku engleskih klubova dok pokušavaju izbjeći dug prema Nantesu u transferu koji nikada neće biti pravno konzumiran

Emiliano Sala pokopan u rodnom mjestu
Emiliano Sala pokopan u rodnom mjestu

Emiliano Sala sahranjen je u subotu u svom rodnom mjestu Progresu, na pogrebu su bili predstavnici Cardiffa i Nantesa.

Svi su bili vidno potreseni tragičnom pogibijom argentinskog napadača, koji je stradao u zrakoplovnoj nesreći nekoliko dana nakon što je potpisao za Cardiff u transferu vrijednom 17 mil. eura.

Dok su se predstavnici Cardiffa opraštali od svog igrača koji nikada neće odjenuti klupski dres, na naslovnicima engleskih medija osvanuo je klupski apel s radnim naslovom: Pomognite nam da ne platimo 17 mil. eura!

Naime, shrvani čelnici Cardiffa traže podršku engleskih klubova dok pokušavaju izbjeći dug prema Nantesu u transferu koji nikada neće biti pravno konzumiran!

Na djelu su najbolji odvjetnici, koji će pokušati dokazati da Cardiff nije dužan platiti 17 mil. eura nakon tragične pogibije igrača.

Iako pravni stručnjaci sumnjaju da će Cardiff uspjeti dokazati da nije dužan platiti puni iznos transfera, počinje razdoblje bezočne pravne bitke nad lešom jednog poginulog nogometaša.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.