Brazilski nogometni savez traži kaznu za Zúñigu, Kolumbijac postao meta prijetnji

Nedjelja, 06. srpnja 2014. 21:49 Napisao/la  SC

Felipe Scolari, izbornik Brazila, izjavio je da je Neymar nakon prekršaja rekao Marcelu da ne osjeća noge

Brazilski nogometni savez zatražio je kaznu za braniča Kolumbije Juana Camila Zúñigu koji je teško ozljedio Neymara u jednom startu i tako onesposobio brazilskog nogometaša do kraja Svjetskog prvenstva. Brazilski nogometni savez predao je dokaz Disciplinskoj komisiji FIFA-e, navodno se radi o videu prekršaja nad Neymarom.

Felipe Scolari, izbornik Brazila, izjavio je da je Neymar nakon prekršaja rekao Marcelu da ne osjeća noge. Zuniga nije dobio ni žuti karton za prekršaj, a u Brazilu vjeruju da bi trebao biti strogo kažnjen.

- Oboje smo htjeli doći do lopte, sigurno nisam išao u duel da ga ozlijedim, rekao je Zuniga koji je nakon što je objavljeno da je Neymar teže ozlijeđen postao meta rasističkih prijetnji brazilskih navijača.

Teško je prebrojti sve uvrede na račun kolumbijskog nogometaša, od prijetnji smrću do toga da ga nazivaju majmunom...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.