Brazil pobijedio Kolumbiju, Neymar odlučio pobjednika prijateljske utakmice

Subota, 06. rujna 2014. 13:16 Napisao/la  SC

Prijateljska utakmica: Brazil - Kolumbija 1:0

Pogotkom Neymara u samoj završnici utakmice reprezentacija Brazila mininalnim rezultatom (1:0) pobijedila je Kolumbiju u prijateljskoj utakmici odigranoj u Miamiju. Neymar je pogodak postigao iz sjajno izvedenog slobodnog udarca, Brazil je pobjedom započeo novo poglavlje nakon blamaže u završnici Svjetskog prvenstva. Novi izbornik Dunga reprezentaciju je preuzeo u srpnju nakon ostavke Felipea Scolarija.

Radamel Falcao igrao je za Kolumbiju prvi put nakon što se oporavio od ozljede zbog koje nije nastupio na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Falcao je u 76. minuti ušao u igru umjesto Jamesa Rorigueza. Kolumbijci su utakmicu završili s desetoricom igrača nakon što je zbog dvaju žutih kartona isključen Juan Cuadrado.

Zanimljivo, Neymar je zadnju utakmicu za reprezentaciju odigrao na SP-u u Brazilu protiv Kolumbije, kada je Zuniga neopreznim startom teže ozlijedio najboljeg brazilskog igrača.

BRAZIL: Jefferson, Maicon, Miranda, David Luiz, Felipe Luis, Gustavo, Ramires, Oscar, Willian, Tardelli, Neymar. Još su igrali: Fernandinho, Robinho, Marquinhos, Elias, Ribeiro, Coutinho

KOLUMBIJA: Ospina, Zuniga, Zapata, Parra, Armero, Cuadrado, Ramirez, Sanchez, James Rodriguez, Martinez, Gutierrez. Još su igrali: Arias, Falcao, Guarin, Mejia, Bacca, Ramos

Prijateljska utakmica: Brazil - Kolumbija 1:0 (Neymar 82)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.