Branko Karačić, bivši trener Zrinjskog: Šokiran sam, iznenađen i uvrijeđen, to je sramota!

Subota, 27. prosinca 2014. 21:06 Napisao/la  SC

Prošlo je mjesec dana od prvenstva i mogli smo sagledati stvari do sada. Mogli su me barem pozvati u Mostar, kaže Karačić

Branko Karačić nije mogao vjerovati da više nije trener Zrinjskog! Mjeseca dana nakon što je završio prvi dio sezone, trener aktualnog prvaka smijenjen je bez jasnog razloga. Zrinjski je treći na ljestvici, zaostaje samo tri boda za vodećim Širokim Brijegom, pa rezultat ne bi trebalo biti razlog smjene:

- Šokiran sam, iznenađen i uvrijeđen, to je sramota čelnih ljudi kluba, gospodina Šulente, Martinovića i Raspudića. Pitao sam ih razloge, a samo su mi ponovili kako su nezadovoljni, bez nekih konkretnih razloga. Prošlo je mjesec dana od prvenstva i mogli smo sagledati stvari do sada. Mogli su me barem pozvati u Mostar, pa da mi to u oči kažu, rekao je Karačić za goal.com.

Karačić neće otići bez da čuje razloge otkaza:

- Doći ću u Mostar. Pozdravit se sa stručnim stožerom, igračima i navijačima, Ultrasima, koji su nam bili velika potpora. Svi smo bili na istoj valnoj duljini cijelo vrijeme i dobro smo radili. Svim se zahvaljujem. Zvali su me cijeli dan i pitali što se to dogodilo? Ne znam! Valjda će mi reći kada se vidimo. Bili smo prvaci BiH, ravnopravno igrali s Mariborom, sada smo u dobroj poziciji da obranimo titulu što je do sada uspjelo samo Željezničaru. Prvi put smo pobijedili Željezničara na Grbavici, u gradskom derbiju protiv Veleža smo igrali, svi to kažu, najljepši nogomet do sada. U prvenstvu smo treći, a za Sarajevom zaostajemo samo bod, za Širokim tri, a imamo najlakši raspored do kraja. Mogli smo to nadoknaditi već na početku prvenstva kada smo dva puta zaredom domaćini, kazao je Karačić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.