Blaž Slišković pregovara s vlastima u Sjevernoj Koreji oko preuzimanja nogometne reprezentacije

Utorak, 23. prosinca 2014. 14:17 Napisao/la  SC

Ne znam puno o toj zemlji, no vjerujem da je stav koji svi mi imamo o Sjevernoj Koreji u dobroj mjeri produkt američke propagande, kaže Slišković

Blaž Slišković, legenda hercegovačkog nogometa, bivši izbornik BiH i trener Hajduka izjavio je za Index da pregovara s vlastima Sjeverne Koreje o preuzimanju nogometne reprezentacije.

- U pregovorima smo, ne znam što će biti, jer postoje i neki problemi. Načelno ne bih imao ništa protiv da se dogovorimo, ne ovisi o meni. Problem je nastao u trenutku kad se moj menadžer razbolio i cijela priča je trenutno u fazi mirovanja. Problem je da ugovor mora biti potpisan do kraja ove godine inače sve propada. Oni tada idu u Australiju na prvenstvo Azije i ako se ne dogovorimo kroz ovih par dana, ništa od posla, rekao je Slišković kojega ne zanima da je Sjeverna Koreja potpuno izolirana.

- Ne znam puno o toj zemlji, no vjerujem da je stav koji svi mi imamo o Sjevernoj Koreji u dobroj mjeri produkt američke propagande. Kuba je do jučer bila svjetski neprijatelj broj 1, a danas se Castro i Obama dogovore u 45 minuta oko bilo koje stvari. Tako su mi pričali i za Kinu, no kad sam tamo radio, nikakvih problema nisam imao. Štoviše, uživao sam. S druge strane, barem kako sam čuo, ako i budem išao, neću ići sam. Sa mnom bi trebao ići i jedan rukometni trener iz Crne Gore. Oni su počeli dosta ulagati u sport i mislim da je to jako dobra stvar, koja će ih polako otvoriti prema svijetu, rekao je Slišković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.