RUSKO PRVENSTVO

Lokomotiv remizirao, Bilić bez pobjede

Subota, 06. travnja 2013. 20:37 Napisao/la  SC

Utakmica 23. kola: Lokomotiv - Terek 1:1 (Đurica 4/Mauricio 6)


Moskovski Lokomotiv kojega vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić odigrao je neodlučeno s Terekom u 23. kolu ruskog prvenstva. Bilić i njegov klub i dalje čekaju prvu pobjedu u nastavku sezone u ruskoj Premierligi, jer Loko je u 23. kolu (četvrtom proljetnog dijela), na svom terenu odigrao samo 1:1 protiv Tereka iz Groznog.

Slovak Đurica doveo je Lokomotiv u vodstvo u 4. minuti, ali samo dvije minute kasnije Mauricio poravnava za konačnih 1:1 Vedran Ćorluka odigrao je cijelu utakmicu za Bilićevu momčad.

Bivši hrvatski izbornik prolazi koroz teško razdoblje, budući da je u četiri utakmice nastavka upisao po dva remija i poraza, a Europa, koju je najavljivao, sedam kola prije kraja bježi mu najmanje pet bodova.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.